Aquests són els preus dels nostres paquets. Pots afegir sessions addicionals al part per captar tota la vostra història familiar, des de l’embaràs fins que ja sigueu a casa amb la nova incorporació a la família. Si tens alguna petició especial, contacta amb nosaltres i en parlem!

PREGUNTES FREQÜENTS

La meva parella també pot fer fotos! No veig per què necessito un fotògraf al part...
Per descomptat que la teva parella també pot captar imatges d’un moment tan íntim i únic com el naixement del vostre fill. Però sabem per experiència pròpia que una cosa és retratar-ho i l’altra viure-ho. Precisament per la rellevància del moment, la teva parella hauria de poder relaxar-se i centrar-se en tu i les teves necessitats. Els dos viureu una trancisió vital i val la pena passar-ho junts al 100%. La nostra feina és captar els moments reals de vosaltres, com a parella, com a família. Si la teva parella fa les fotos, no hi sortirà.
No estic segura de voler recordar-ho en imatges!
Parir és una experiència molt intensa i emocionant durant la qual estaràs centrada en tu mateixa i la criatura que ha de venir. Les fotografies et permeten reviure-la des d’una altra òptica, evocant totes les emocions del moment. Hi ha dones que quan veuen les fotos redescobreixen detalls que els havien passat per alt completament. Amb el temps, les imatges es converteixen en el testimoni d’un moment realment molt especial que suposa un punt d’inflexió vital.
Quan us hauria de contractar?
Si tens ganes de tenir fotos del part, no cal que esperis. Podem parlar des del minut zero! Si ens contactes als voltants de la setmana 20 segurament ja sabràs si és nen o nena i si l’embaràs segueix el curs normal o si t’han detectat alguna complicació.
Podeu oferir el servei al meu hospital?
La resposta a aquesta pregunta és… depèn! Tot i que hi ha diversos hospitals concrets on segur que podrem acompanyar-te, n’hi ha d’altres on cal consultar cas per cas. Si tu en tens ganes, el primer que caldria fer és parlar amb el teu professional sanitari de referència. Si has decidit donar a llum a casa, tot això que tens guanyat 😉
I si hi ha algun imprevist d'última hora?
Sempre poden sorgir imprevistos. Per això mantindrem una reunió cara a cara i podem parlar de tot el que et preocupi. Signarem un contracte que detalla cas per cas què farem si és una cessària, un part molt ràpid, un naixement prematur, etc.
M'agrada molt la idea, però... tinc vergonya!
És normal que d’entrada no et sentis còmoda amb la idea de tenir una persona estranya enregistrant un moment tan íntim com el teu part. Sabem el que és que algú entri a la sala de parts i ni es presenti. I també sabem el que és que algú et fotografiï mentre estàs de part, perquè les dues ho hem viscut. Precisament per això insistim en la necessitat de veure’ns i de xerrar una estona de manera distesa. Mentre ens expliques qui ets i com ets, podem acordar amb quin tipus d’imatges et sentiries millor o si vols que filtrem determinats punts de vista. Es tracta de la teva vivència i volem acompanyar-te de la manera més respectuosa possible perquè estiguis a gust i gaudeixis d’un bon record en forma d’imatges!
Només lliureu les fotos en format digital?
Els paquets que oferim són íntegrament en format digital. Però si t’agradaria tenir un àlbum o ampliar alguna imatge a gran format, podem donar-te diverses opcions.
Com sabré quina fotògrafa atendrà el meu part? Hi arribeu segur?
El punt fort de 40+2 és precisament que som dues persones de guàrdia, a la teva disposició. Ens organitzem torns de prioritat en funció del calendari, però si la fotògrafa de torn no pogués acudir per algun motiu vindria l’altra.
Si vull també fotos de l'embaràs o del meu fill, qui me les farà?
Et deixarem triar. Sempre que tinguem disponibilitat, pots acordar fer les fotos amb la fotògrafa que més t’encaixi per estil o per proximitat. Les dues t’oferirem el mateix tracte i una experiència similar 🙂