40 setmanes, 2 fotògrafes

Diuen que l’embaràs dura al voltant de 40 setmanes. A nosaltres dues ens tindràs a la teva disposició les 24 hores del dia a partir de la setmana 37, preparades per anar allà on calgui quan la vida que dus dins el ventre es vulgui obrir pas i documentar tota la vivència.

Les dues fotògrafes d’aquest equip ens especialitzem en retrat de nadons i famílies, i ens apassiona la maternitat com a viatge i com a procés vital. Però en comptes de creure’ns llegint quatre línies, què et sembla si quedem per parlar-ne?

Abans que decideixis fer un cop de cap i contractar-nos, ens agrada veure’ns les cares. Ens asseurem davant d’un cafè i parlarem de com portes l’embaràs, de com t’agradaria que fos el part i de quins aspectes són importants per tu quan penses en les fotografies que t’agradaria guardar-ne com a record. D’aquesta manera, quan arribi el moment, no caldrà que pensis en res més que en avisar-nos.

Si busques un part respectat, un acompanyament a la lactància, una cessària humanitzada, una preparació al part que tingui en compte la parella… pregunta’ns! Estem en contacte amb diversos professionals i estarem encantades de donar-te noms de gent que ens inspira confiança.

Mireia Navarro

Mireia Navarro

Fotògrafa de guàrdia +1

La Mireia és mare de 4 fills, capaç d’aportar ordre al caos, de contactar amb qui calgui quan calgui i de no perdre’s mai una cita. Amb el somriure sempre a sobre, pacient i metòdica. A les seves estones lliures també gestiona l’associació Dits Petits que fotografia a nounats.

Victòria Peñafiel

Victòria Peñafiel

Fotògrafa de guàrdia +2

La Victòria és mare de 5 fills i addicta als parts, a més de fotògrafa de nadons. Caòtica però resolutiva, inquieta i preparada per a l’acció tot i no haver dormit més de 4 hores seguides. L’apassiona la maternitat i tot el que l’envolta, i juntament amb la Mireia és confundadora de Dits Petits.

IAPBP Professional Birth Photographers
Professional Birth Photographers Europe
I
Si estàs llegint aquestes línies, t’animem a fer una ullada a les preguntes freqüents que trobaràs aquí i potser et resolen algun dubte.

Si vols rebre més informació, conèixer com treballem o explicar-nos la teva història, ens agradaria que ens diguessis la data probable de part, on tens previst donar a llum i qualsevol altra condició específica del teu cas que creguis que hem de conèixer. Tens més fills? Vols parir a casa però és un secret? El teu embaràs és de risc?

Contacta amb nosaltres